Anmälan hösten 2022

Observera att anmälningskostnaderna är rabatterad vid tidig anmälan!

  • För anmälan senast fredag, 24’e juni, 2022 är kongresspriset 3.850:- + moms.
  • För anmälan senast fredag, 9’e september 2022 är kongresspriset 4.550:- + moms.
  • Därefter är ordinarie kongressavgift 5.550:- + moms.

Mängdrabatt: Boka 5 deltagare från samma arbetsplats få en 6’e deltagarplats fritt, den till lägst pris. (10 ger 2 platser)

OBS Sista anmälningsdag, fredag, 30’e september 2022.

Gör både första- och andrahandsval till lördagens pass. Vi behöver ett alternativ om det första valet blir fullsatt, eller inställt (det är alltså inte meningsfullt att göra samma val både i 1’a och 2’ra hand)

Anmälan hösten 2022
Kategori
Vegetarian
Fredagslunch, 85kr exkl moms
Fredagsmiddag
Lördag
Lördagslunch
Festmiddag
Söndagslunch, 85kr exkl moms

Anmälan är bindande.
En faktureringsavgift om 25:- + moms tillkommer varje pappersfaktura. Om flera deltagare kommer från samma arbetsplats och önskar gemensam faktura skall detta anges vid anmälan, vänligen ange samtliga namn för gemensam faktura.

Villkor: Genom att klicka på "skicka" godkänner du Nationell Estetisk Kongress’ integritetspolicy om att spara dessa uppgifter i ett dataregister. När du fyllt i e-postadress och telefonnummer till din arbetsplats ger du oss tillstånd att använda dem i administration, fakturering och kommande inbjudan till liknande arrangemang och konferenser.
Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring och administration eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Rulla till toppen